Despre noi

LAMmedia este o firmă de producție publicitară din orașul București care vă oferă pachete complete începând de la simulări grafice pană la execuția și montajul elementelor semnalistice/colantelor.

Construim o relație de încredere cu fiecare dintre clienții noștri și îi asigurăm că vom fi mereu disponibili, venind cu soluții și idei inovative în sprijinul business-ului lor.

Cele mai multe referințe în domeniu le-am primit de la companiile din București, acestea ocupând și majoritatea în cadrul portofoliului nostru. Totuși, o promovare locală de producție publicitară a companiei LAMmedia, nu a însemnat că ne-am limitat strict la această zonă.

Publicitatea este profesia și pasiunea noastră, iar obiectivul nostru este să îmbunătățim calitatea vânzărilor fiecărui client care ne trece pragul. În cadrul companiei noastre beneficiați de servicii complete, profesioniste, deoarece contribuim prin creare, planificare, promovare, marketing la imaginea firmei dvs, oferindu-vă cele mai calitative și inovatoare soluții pentru producție publicitară în București cât și în toată țara.